Word ondernemer bij Thexton Armstrong


WORD ONDERNEMER BIJ THEXTON ARMSTRONG


Welke senior manager, directeur, consultant of (ex) ondernemer heeft de ambitie om toe te treden tot een jong & ambitieus landelijk managementadviesbureau gericht op het Midden- & Kleinbedrijf? Als adviseur lever je ondernemers de juiste mix van korte termijn resultaten en brede structurele verbeteringen. Wij onderscheiden ons door een op ondernemers afgestemde persoonlijke aanpak. 

Thexton Armstrong is gespecialiseerd in het ondersteunen en begeleiden van zelfstandige consultants met een internationaal bewezen formule. Thexton Armstrong werkt uitsluitend samen met ervaren generalisten & specialisten met voldoende ondernemersbloed en een hoge mate van interesse in het Midden- & Kleinbedrijf in Nederland. 

Franchisenemers worden geselecteerd op zowel (persoonlijke & zakelijke) ervaring, opleiding maar vooral ook persoonlijke eigenschappen als o.a. empathie, inlevingsvermogen, daadkracht, ondernemerschap, nieuwsgierigheid, enthousiasme en communicatieve vaardigheden. Thexton Armstrong helpt u met het opzetten van een zelfstandige adviespraktijk inclusief ondersteuning bij het verwerven van de eerste klanten (premium franchise) en zorgt voor uitgebreide opleidingen op het gebied van acquisitie en specifiek op het MKB afgestemde consulting programma’s. 

Thexton Armstrong is momenteel met meer dan 100 franchisenemers actief in Nederland, Nieuw-Zeeland en Australië.

Wat kan je verwachten? 

Afspraken
Zonder acquisitie geen klantenkring! De afsprakenservice biedt je in de premium franchise tot 75 kennismakingsafspraken bij de juiste ondernemers. 

Vroeg in het acquisitie traject al resultaten laten zien
Gewerkt wordt met praktische instrumenten waarmee al in het voortraject aangetoond wordt hoeveel en waar 'winstlekkage' weglekt uit de onderneming (en hoe dit kan worden opgelost door middel van onze winstlekkage strategieën). Hierbij wordt gekeken naar acht sleutelgebieden in de onderneming. In de gesprekken met ondernemers blijkt dit een effectieve manier waarop de meerwaarde van de consultant kan worden aangetoond. 

Verkoopvaardigheden
Het belangrijkste aspect van consulting wordt vaak vergeten. Hoe zet je een prospect om in een betalende klant? Hier is een effectief “soft-sell” verkoopproces voor ontwikkeld. Deze aanpak zorgt voor een goede 'klik' met de ondernemer waarbij de propositie eerder wordt gekenmerkt als een investering in de toekomst dan een directe kostenpost. 

Adviesstructuur
Als adviseur biedt je ondernemers tevens een op het MKB afgestemd - praktisch - bedrijfsverbeteringsplan aan. Het bedrijfsverbeteringsplan stelt de ondernemer in staat de concurrentie ruimschoots voor te blijven en helpt de ondernemer richting duidelijke doelstellingen te groeien. De combinatie van winstlekkage strategieën en het bedrijfsverbeteringsplan stelt ons in staat direct toegevoegde waarde bij de klant te realiseren. 

Klant retentie
Het bouwen van een succesvolle adviespraktijk is afhankelijk van lange termijn relaties met klanten. Aangesloten partners kiezen bewust voor een kleine klantenkring zodat ze ondernemers optimaal kunnen ondersteunen. De formule zorgt voor heldere, meetbare resultaten die regelmatig met de klant besproken worden. Dat levert niet alleen goede resultaten voor de ondernemer, maar tevens een strategische adviseur die naast de ondernemer blijft staan. 

Opleidingen
Er bestaat een direct verband tussen de kennis en ervaring van een adviseur en het succes dat hij/zij hiermee behaald. Een uitgebreid opleidingsprogramma , bij zowel aanvang als doorlopend, zorgt ervoor dat je goed voorbereid start en gedurende de werkzaamheden je kennis op peil houdt. 

Opzetten van een adviespraktijk
Als je advisering als een beroep ziet dan zal je waarschijnlijk als zelfstandig consultant willen blijven werken. Maar als je advisering als een bedrijf ziet dan is het binnen een premium franchise mogelijk een adviespraktijk op te bouwen met een groep van onafhankelijke adviseurs. Wij ondersteunen je hierbij en verzorgen tevens de training van de onafhankelijke adviseurs. Dat levert niet alleen additionele inkomsten op, maar belangrijker, een waardevol & verkoopbaar bezit! 

Investering 
Opdrachtgever biedt twee franchise vormen; de “all-in” premium franchise en de flexibele standaard franchise waarbij de mogelijkheid bestaat de basis franchise licentie uit te breiden met gekozen opties.

Franchise fee: vanaf € 29.500,- exclusief BTW voor de standaard franchise optie.

Interesse?
Zie je ondernemerschap als een uitdaging, maar wil je er niet alleen voor staan? Thexton Armstrong zorgt voor een stevige ondergrond, en afhankelijk van de gekozen franchise vorm, een solide start met afspraken en intensieve begeleiding! Daarnaast wordt je onderdeel van een netwerk van enthousiaste en ervaren collega partners. 

Kandidaten zijn financieel stabiel en hebben brede (minimaal 15 jaar) ervaring binnen het bedrijfsleven. Achtergrond: senior management, consultancy of ondernemerschap. HBO/WO werk- & denkniveau. 

Mocht deze propositie jou geprikkeld hebben laat het ons dan zeker weten. Bel in dat geval FranchiseLab op 0174 - 23 51 33 of stuur ons een bericht via het contactformulier.


Franchise advies

FranchiseLab begeleidt u in iedere groeifase van uw franchise organisatie....Lees verder »

Franchise legal

Met Franchise Legal profiteert u als franchisegever van een werkwijze...Lees verder »

Franchise recruitment

Zonder franchisenemers heeft u geen formule. Kwaliteit maar zeker ook...Lees verder »

 • Kaldi is... trendsettend, vernieuwend, onderscheidend en een tikkeltje eigenwijs

  03.11.2015
  Succesvol ondernemen met Kaldi Kaldi is een succesvolle en onderscheidende franchiseformule, waar het gebruik van de producten koffie en thee...
  Lees verder »
 • Word Koophuis Aankoopmakelaar

  03.09.2015
  Heb je een zelfstandig hypotheekadvieskantoor en wil je je omzet verhogen? Dan is de nieuwe aankoopmakelaarsformule van Koophuis iets voor...
  Lees verder »
 • Begin uw eigen bank met SNS

  03.09.2015
  SNS Bank wil de beste aanbieder zijn van eenvoudige financiële producten en diensten. Zij doen dit met een overzichtelijk aanbod...
  Lees verder »